12. DRŽAVNO PRVENSTVO POLICIJE V ODBOJKI NA MIVKI
06/07/2018
PLANINSKI IZLET NA PLANJAVO IN SREBRNO SEDLO
20/07/2018

DOBRODELNI TEK – “3. MAUSOV TEK”

Dne 04.07.2015 smo policisti PP Ljubljana Vič na delovni dolžnosti izgubili sodelavca, prijatelja Igorja Mauserja-Mausa.
V ta namen smo letos dne 30.06.2018 ob 10.30 uri, že tretje leto zapored, pripravili v njegov spomin dobrodelni tek.
Vsa zbrana denarna sredstva bodo namenjena otrokom policistov,  kateri so življenje izgubili na službeni dolžnosti in zaradi tega sedaj posledično živijo v težjih življenjskih in socialnih razmerah ali pa so se zaradi različnih življenjskih razmer znašli v brezizhodni situaciji.
Tek je tega dne potekal v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib. Po končani športni prireditvi pa je sledilo še druženje, katero je potekalo v športnem duhu, predvsem pa smo se tega dne še posebej spominjali  našega Igorja, kljub temu, da še vsak dan posebej živi v naših srcih.

Veronika Debeljak in Miha Ausec, PP Ljubljana Vič

IPA klub Ljubljana na tem dogodku, ki ima velik humanitarni pridih, z veseljem sodeluje in na ta način sledi ciljem IPA in hkrati ohranja spomin na svojega člana, ki je izgubil življenje pri opravljanju službenih dolžnosti.

Galerija.

 

Comments are closed.

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.