Interesne dejavnosti

V našem društvu se trudimo aktivni na različnih področjih. Organiziramo in udeležujemo se različnih kulturnih ter športnih prireditev doma in v tujini.

Kulturna dejavnost

V IPA klubu Ljubljana se trudimo, a bi članicam in članom nudili vsestranske dejavnosti, me katerimi je tudi kulturna dejavnost. Po svojih zmožnostih poizkušamo prirejati, organizirati razne dejavnosti od organiziranja gledaliških predstav, raznih kulturnih dogodkov in še mnogo ostalih dejavnosti v kulturi. seveda pa bomo v Upravnem odboru kluba veseli kakršnih koli predlogov, idej, sugestij z Vaše strani....Pišite nam! konatktni osebi : podpredsednik kluba g. Mihael COREL,

tel: 041 40 88 66, mail : miha.corel@gmail.com predsednik kluba : g. Mihael BURILOV,

tel: 051 38 48 81, mail : mihael.burilov@gmail.com

Ribičija

Ribiška dejavnost v našem klubu in najstareša interesna dejavnost. Naši člani (želeli bi si tudi, da bi se nam pridružile tudi članice našega kluba) so eni izmed najblj dejavnih v IPA klubu Ljubljana. "Ribiči" organizirajo kar nekaj ribiških tekmovanja, sodelujejo z ostalimi IPA klubi v Sloveniji in tujini od koder se vedno vračajo z poklai tako v posamičnih kategorijah kot tudi v ekipnih kategorijah. Kontaktna oseba je
Slavko ŠKRINJAR ........................

predsednik kluba Mihael BURILOV,

tel: 051 38 48 81, mail: mihael.burilov@gmail.com

Pohodniki in popotniki

V našem klubu se trudimo zadovoljiti vsem željam članic in članov, zato poskušamo biti dejavni tudi v t.i. skupinskih dejavnostih, kot so pohodništvo in razni izleti na katerih spoznavamo nove kraje, življenje IPA članov po širni Sloveniji in v drugih državah itd.....Mogoče bi si želeli malo več udeležbe na pohodih, ki jih organiziramo in malo večji odziv na vsakoletnem družinskem pikniku.

Seveda pa bomo veseli tudi Vaših predlogov, idej pa tudi kritik.....

Za vsa vprašanja smo na voljo člani upravnega odbora, ki Vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.
kontaktne osebe :
Miahel COREL, tel.: 041 40 88 66, mail: miha.corel@gmail.com
Mihael BURILOV, te.: 051 38 48 81, mail: mihael.burilov@gmail.com
Marjan PRAH-PODBORŠKI, tel. 041 99 49 94,mail: mrpulvis@gmail.com

Kolesarji

Zelo dejavna interesna dejavnost v našem klubu so kolesarji. Že vrsto let sodelujejo v t.i. IPA kolesarki ligi, udeležuejo pa tudi vseh ostalih kolesarkih prireditev, ki jih ni malo v Sloveniji. Kot člani IPA kluba Ljubljana so naši kolesarji vabljeni tudi na druge kolesarske prireditve, ki jih organizirajo rugi kolesarki klubi ali društva. Seveda bi si Upravni odbor želel, da tudi v tej dejavnosti bilo prisotnih oz. aktivnih več naših članic.

konatktna oseba :

Mihael Burilov, tel: 051 38 48 81, mail: mihael.burilov@gmail.com

ostali člani upravnega odbora

Nogometaši

Tekst za nogometaše

konatktna oseba :

Mihael Burilov, tel: 051 38 48 81, mail: mihael.burilov@gmail.com

ostali člani upravnega odbora

Ostale športne dejavnosti

V Upravnem odboru našega kluba si želimo in tudi podpiramo aktivnosti tudi v ostalih športnih dejavnostih. Vsako leto organiziramo tekmovanje v tenisu, ki je postalo že tradicionalno in zelo dobro obiskana športna prireditev. Seveda pa so zraven tenisa aktivni tudi kegljači, športni strelci,smučarji in še bi lahko naštevali. Kontaktna oseba :

sekretar kluba g. Franc DEBELJAK, tel: 041 48 01 13, mail: franci.debeljak@gmail.com

Motoristi

Tudi t.i. "Motoristi" so paradni konj interesnih dejavnosti v IPA Klubu Ljubljana. Članice in člani moto kluba so -predvsem v zadnjih letih- zelo dejavni na vseh področjih. Zelo odmevne so njihove dobrodelne akcije tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Aktivno se udeležujejo vseh akcij za varnost prometa, srečanj motoristov v Sloveniji in tujini.
Ljubitelji bencinskih hlapov, pridružite se jim.

kontaktna oseba :

g. Marjan VUKŠIČ

Mednarodna dejavnost

Že od same ustanovitve IPA Kluba Ljubljana je bilo veliko poudarka na sodelovanju kluba z klubi iz sosednjih IPA Sekcij in drugih sekcij širom Evrope. v

20 letih sodelovanja kluba smo člani upravnega odbora in seveda vsi člani in članice stkakli nešteto prijateljskih vezi z ostalimi člani IPA klubov širom Evrope. Z nekaterimi Klubi (Košice, Slovaška, Krapkowicw, Poljska in mnogimi drugimi) smo spletlli že tradicionalne prijateljske vezi. V sodelovanju z IPA klubom Gorenjska je naš klub zelo dejaven v delovni skupini "Alpe Adrija". Nenazadnje je podpredsednik kluba Marjan PRAH-PODBORŠKI mednarodni delegat pri IPA Sekciji Slovenija, predsednik Kluba, g. Miha BURILOV, pa je kot podpresednik IPA Sekcije Slovenije prav tako aktiven v mednarodnih dejavnostih. Seveda pa ne smemo pozabiti vseh naših ostalih članic in članov, ki se udeležujejo raznih seminarjev širom po svetu in pa vseh športnih aktivnostih tudi na mednarodnih področjih.

kontaktne osebe:

Marjan PRAH-PODBORŠKI, tel.: 041 99 49 94, mail: mrpulvis@gmail.com
Mihael BURILOV, tel : 051 38 48 81, mail: mihael.burilov@gmail.com

člani Upravnega odbora