Interesne dejavnosti

V našem društvu se trudimo aktivni na različnih področjih. Organiziramo in udeležujemo se različnih kulturnih ter športnih prireditev doma in v tujini.

Kulturna dejavnost

V IPA klubu Ljubljana se trudimo, a bi članicam in članom nudili vsestranske dejavnosti, me katerimi je tudi kulturna dejavnost. Po svojih zmožnostih poizkušamo prirejati, organizirati razne dejavnosti od organiziranja gledaliških predstav, raznih kulturnih dogodkov in še mnogo ostalih dejavnosti v kulturi. seveda pa bomo v Upravnem odboru kluba veseli kakršnih koli predlogov, idej, sugestij z Vaše strani....Pišite nam!

Kontaktni osebi:

podpredsednik kluba g. Marjan PRAH PODBORŠKI, tel: 041 994 994, mail : mrpulvis@gmail.com

predsednik kluba : g. Mihael BURILOV, tel: 051 38 48 81, mail : mihael.burilov@gmail.com

Ribičija

Ribiška dejavnost v našem klubu in najstareša interesna dejavnost. Naši člani (želeli bi si tudi, da bi se nam pridružile tudi članice našega kluba) so eni izmed najblj dejavnih v IPA klubu Ljubljana. "Ribiči" organizirajo kar nekaj ribiških tekmovanja, sodelujejo z ostalimi IPA klubi v Sloveniji in tujini od koder se vedno vračajo z poklai tako v posamičnih kategorijah kot tudi v ekipnih kategorijah. Kontaktna oseba je Slavko Škrinjar, tel. 041 494 841
e-mail: slavko.skrinjar@siol.net

Planinsko pohodniška sekcija

V našem klubu se trudimo zadovoljiti vsem željam članic in članov, zato poskušamo biti dejavni tudi v t.i. skupinskih dejavnostih, kot so pohodništvo in razni izleti na katerih spoznavamo nove kraje, življenje IPA članov po širni Sloveniji in v drugih državah itd.....Mogoče bi si želeli malo več udeležbe na pohodih, ki jih organiziramo.

Seveda pa bomo veseli tudi Vaših predlogov, idej pa tudi kritik.....

Za vsa vprašanja smo na voljo člani upravnega odbora, ki Vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.
Kontaktni osebi:
Mateja Udovč, tel. 041 322 490, e-mail: udovc.udovc@gmail.com in
Anton Vozelj, tel. 040 353 185, e-mail: vozelj.anton@gmail.com

Kolesarsko tekaška sekcija

Kolesarsko tekaška sekcija je ena aktivnejših sekcij v našem klubu. Že vrsto let sodelujejo v vseh tekaških in kolesarskih prireditvah v organizaciji IPA klubov v Sloveniji in sosednjih državah. Z veseljem se udeležujejo tudi tekaških in kolesarskih prireditev v Sloveniji, ki so v večini že tradicionalne in dobro obiskane. V kolikor je možno obiščejo tudi kako prireditev v tujini.
V kolesarsko tekaški sekciji se trudimo, da bi koledar prireditev bil čim bolj raznolik in zanimiv za čim več članic in članov.

Kontaktni osebi:
Dušan Bartelj, tel: 070-611-392, mail: dule.bartely@gmail.com in
Urša Robnik, tel.: 031 779 442, mail: robnik.ursa@gmail.com

Nogometaši

Kontaktna oseba :
Franci Debeljak, tel. 041 450 113, e-mail: franci.debeljak@gmail.com

Ostale športne dejavnosti

V Upravnem odboru našega kluba si želimo in tudi podpiramo aktivnosti tudi v ostalih športnih dejavnostih. Vsako leto organiziramo tekmovanje v tenisu, ki je postalo že tradicionalno in zelo dobro obiskana športna prireditev. Seveda pa so zraven tenisa aktivni tudi kegljači, športni strelci,smučarji in še bi lahko naštevali. Kontaktna oseba :

sekretar kluba g. Franc DEBELJAK, tel: 041 45 01 13, mail: franci.debeljak@gmail.com

Moto sekcija

Tudi t.i. "Motoristi" so paradni konj interesnih dejavnosti v IPA Klubu Ljubljana. Članice in člani moto kluba so -predvsem v zadnjih letih- zelo dejavni na vseh področjih. Zelo odmevne so njihove dobrodelne akcije tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Aktivno se udeležujejo vseh akcij za varnost prometa, srečanj motoristov v Sloveniji in tujini.
Ljubitelji bencinskih hlapov, pridružite se jim.

Kontaktna oseba: Marjan Vukšič, tel. 051 659 833, e-mail: marjanv4@gmail.com

Mednarodna dejavnost

Že od same ustanovitve IPA Kluba Ljubljana je bilo veliko poudarka na sodelovanju kluba s klubi iz sosednjih IPA Sekcij in drugih sekcij širom Evrope.

V 20 letih sodelovanja kluba smo člani upravnega odbora in seveda vsi člani in članice stkali nešteto prijateljskih vezi z ostalimi člani IPA klubov širom Evrope. Z nekaterimi Klubi (Košice, Slovaška, Krapkowicw, Poljska in mnogimi drugimi) smo spletli že tradicionalne prijateljske vezi. V sodelovanju z IPA klubom Gorenjska je naš klub zelo dejaven v delovni skupini "Alpe Adria". Nenazadnje je podpredsednik kluba Marjan PRAH-PODBORŠKI mednarodni delegat pri IPA Sekciji Slovenija, predsednik Kluba, g. Miha BURILOV, pa je kot podpredsednik IPA Sekcije Slovenije prav tako aktiven v mednarodnih dejavnostih. Seveda pa ne smemo pozabiti vseh naših ostalih članic in članov, ki se udeležujejo raznih seminarjev širom po svetu in pa vseh športnih aktivnosti tudi na mednarodnih področjih.

kontaktne osebe:

Marjan PRAH-PODBORŠKI, tel.: 041 99 49 94, mail: mrpulvis@gmail.com
Mihael BURILOV, tel : 051 38 48 81, mail: mihael.burilov@gmail.com

člani Upravnega odbora