POHOD NA KRIM, APRIL 2016
28/04/2016
OTVORITVENA VOŽNJA MOTO SEKCIJE IPA KLUBA LJUBLJANA
01/05/2016

2.DRŽAVNO PRVENSTVO V DVORANSKI ODBOJKI ZA ČLANE IPA

V soboto, 23. aprila 2016, je IPA regionalni klub za Koroško, v sodelovanju z IPA sekcijo Slovenije, v športni dvorani Vinka Cajnka v Slovenj Gradcu organiziral 2. državno prvenstvo v dvoranski odbojki za člane in članice IPA. Za prijetno otvoritev državnega prvenstva so poskrbeli član organizacijskega odbora Marko Rožej, predsednik IPA Koroška Iztok Ferk in podpredsednik IPA Sekcije Slovenije, Mihael Burilov.

Tekme so se začele. Vse štiri prijavljene ekipe so bile odlično pripravljene in prav vsaka bi lahko zasedla prvo mesto. Najboljši rezultat je dosegla ekipa iz Slovenj Gradca, IPA Ljubljana pa je zasedla odlično tretje mesto.”

Igralci so se zabavali kljub majhnemu številu sodelujočih ekip, saj ostale regije (poleg Slovenj Gradca, Maribora, Kopra in Ljubljane) niso uspele zagotoviti zadostnega števila igralcev, da bi lahko sodelovale na turnirju.

Po zaključku tekmovanja, je sledilo prijetno druženje v bližnjem hotelu ob dobri hrani in pijači ter razglasitev rezultatov in podelitev pokalov.

Lahko bi napisali, da je bil to zelo prijeten uvod v športna druženja v letu 2016.

Tekst: Mateja Grum, foto: Tjaša Ferfolja

pogovor (Custom) pozdrav (Custom)

Comments are closed.