13. VZPON NA TRI KRALJE
27/08/2018
DOMŽALE BEACHVOLLEY 2018
10/09/2018

25 LET DELOVANJA IPA KLUBA LJUBLJANA – ZBORNIK

V mesecu juniju, natačno pa 4. junija je naš klub dopolnil 25 let delovanja. Ob tem jubileju smo organizirali in posvetili več dogodkov. V dneh od 31.5. do 3.6.2018 smo gostili osem delegacij iz različnih držav, vsi pa so prihajali iz reginalnih klubov s katerimi sodelujemo že vrsto let. Prijatelje iz tujine smo peljali na izlet v Ribnico in Gotenico ter na ogled Ljubljane z vožnjo po Ljubljanici. Na svečani akademiji v Festivalni dvorani smo gostili 150 oseb, na družinskem pikniku pa nas je bilo tudi preko 100. V vseh dogodkih smo pripravili bogat program in  pestro kulinarično ponudbo. Glede na pohvale, ki smo jih prejeli, lahko trdimo, da smo uspešno organizirali in obeležili 25. let delovanja.

Ob tem jubileju nismo pozabili na najzaslužnejše člane, ki pripomorejo k uspešnemu delovanju kluba. Trinajstim članom in članicam smo podelili priznanja IPA Sekcije Slovenije. Za uspešno sodelovanje in pomoč pri delovanju smo se s podelitvijo priznanja IPA Sekcije Slovenije zahvalili  tudi OPS PSS Ljubljana in PVD Sever Ljubljana.

Z izdajo zbornika, ki si ga lahko ogledate na pripeti povezavi želimo o našem delovanju informirati članstvo in zunanjo javnost.

SERVO PER AMIKECO!

 

 

 

Comments are closed.