26. TENIŠKI TURNIR »POLICE OPEN – DOMŽALE 2017«
11/06/2017
OBISK PREDSEDNIKA IPA PADOVE V LJUBLJANI
12/06/2017

V soboto dne  27.5.2017 smo se udeležili  25. obletnice IPA RK  Nova Gorica. Prijazni domačini so nas sprejeli v  dijaškem domu , kjer je potekala slavnostna prireditev  s pogostitvijo. Predsednik  IPA RK Nova Gorica  g.Marko Terbovšek  je pozdravil vse udeležence in na kratko opisal delovanje kluba v preteklih petindvajsetih letih. Podeljena so bila  priznanja najzaslužnejšim članom  kluba. Predsedniku g. Terbovšku  je priznanje podelil podpredsednik  IPA Slovenije g. Burilov Miha. Prireditve so se udeležili predstavniki  IPA RK Koper, IPA RK Celja, IPA RK Dolenjska,  IPA RK Postojna , IPA klub Ljubljana, IPA  Črne gore, IPA Srbije, IPA RK Bijelina, IPA RK Doboja in IPA Makedonije. Iz  IPA Italije so bili predstavniki  IPA Gorice,  IPA Monfalcona, IPA Jesole in IPA Lignana.

Slovesnosti se je udeležil tudi župan Nove Gorice  g. Matej Arčon , ki je pozdravil vse prisotne in nam zaželel še veliko delovnih uspehov in da bi se dobro počutili v mestu vrtnic.

V imenu IPA Kluba Ljubljana sem predsedniku  g. Terbovšku ob njihovem jubileju izročil spominsko darilo.

Večer je potekal v prijetnem prijateljskem vzdušju. Člani različnih sekcij so izmenjavali izkušnje  pri delu v regionalnih klubih in se dogovarjali o možnem sodelovanju med klubi.

Miha Corel

Comments are closed.