VABLJENI NA PREVENTIVNO PREDAVANJE
28/11/2021
32. STRAVA NOVOLETNI TEK – DOLSKO 2021
31/12/2021

Spoštovane članice in člani IPA kluba Ljubljana,

čas, ko se bomo obrnili nazaj in z upanjem pogledovali naprej je pred nami. V tem času smo kot posameznik, kot družinski član, kot pripadnik našega kluba, kot sodelavka, sodelavec, pripadnik drugih oblik povezovanja, kot državljan, državljanka, preživljali najrazličnejše vsakodnevne preizkušnje – začinjene s Corona virusom, ki se ga na svetovni ravni ne moremo znebiti.

V naši majhnosti, v primerjavi s svetovnimi razsežnostmi, je še toliko bolj pomembno, da se zavedamo, da je pred nami čas, ko bo še naprej v preizkušnji naše osebno doživljanje najrazličnejših vrednot. Ena od teh je vsekakor tudi prijateljstvo v okolju kjer delamo in živimo. Ker pa nam tehnologija razdalje lahko izniči, pa se zavedajmo, da je še toliko bolj pomembno, da se ne smemo odtujiti, ostati v svojem “svetu”, ampak ostanimo odprti za vse izzive današnjega časa, ki pa jih ni malo. Ob tem si želim, da ohranimo  osebno dostojanstvo in vrednote, ki so nas krasile do sedaj in jih lahko strnemo v geslo z močnim posvetilom: SERVO PER AMIKECO.

Vsem oblikam razvrednotenja se uprimo z udejanjanjem gesla: SLUŽIMO V PRIJATELJSTVU – ZA PRIJATELJSTVO

K mojemu dodatku gesla me vodi dejstvo, da smo kljub omejitvam v veliki večini izvedli številne načrtovane dogodke. Izvedli smo občni zbor, upravni odbor je deloval v pričakovanem tempu, stik s članstvom (obveščanje) smo po mojem uspeli ohraniti, glede na načrtovane dogodke, pa smo v povprečju izvedli tri na mesec. Kljub temu pa je pomembno tudi, da ne pozabimo na tiste, ki smo jih izgubili in ne spreglejmo tistih, katerim lahko ZA PRIJATELJSTVO naredimo veliko dobrega.

VSEM VAM, VAŠIM DRUŽINSKIM ČLANOM IN VSEM, KI SO VAM BLIZU, ŽELIM LEPE BOŽIČNE IN NOVOLETNE PRAZNIKE. V PRIHAJAJOČEM LETU 2022 PA OBILO ZDRAVJA, SREČE IN OSEBNEGA ZADOVOLJSTVA.

Mihael Burilov

predsednik IPA kluba Ljubljana

           

Comments are closed.