OBVESTILO IN VABILO K UDELEŽBI NA RIBIŠKIH TEKMOVANJIH
09/05/2021
TEK TROJK (NE) POT OB ŽICI 2021
25/05/2021

DRŽAVNO PRVENSTVO DELAVCEV POLICIJE V TENISU-OBVESTILO IN VABILO

Člane in članice obveščamo, da bo PU Ljubljana v sodelovanju s PA GPU in IPA klubom Ljubljana organizirala državno prvenstvo delavcev policije v tenisu – dvojice z naslovom “POLICE OPEN-DOMŽALE 2021”.

Turnir bo realiziran v skladu z vsemi ukrepi in omejitvami COVID-19 in na podlagi Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov.

Športniki in člani njihovih ekip, ki se udeležujejo tekmovanj, drugo organizacijsko osebje, ki sodeluje pri izvedbi tekmovanj se tekmovanj lahko udeležijo, če predložijo negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2 (PCR ali HAG), ki ni starejše od 72 ur. Testa pa jim ni potrebno opraviti, če imajo:

  1. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19,
  2. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, razen, če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali
  3. dokazila o negativnem rezultatu testa PCR ali testa HAG, če je izdano v državah, ki so navedene v tem odloku.

KRAJ IN DATUM TEKMOVANJA:

Teniška igrišča TK Domžale in TEN-TENA v Domžalah, v sredo 2.6.2021 z začetkom ob 7.30 uri. V primeru slabega vremena bo rezervni termin določen naknadno.

Člani in članice IPA, katerim intranetni sistem obveščanja ni dostopen OBVEŠČAMO, da se lahko prijavijo na turnir do 24.5.2021 sekretarju IPA kluba Ljubljana, Franci-ju Debeljak na elektronski naslov: franci.debeljak@gmail.com mobi 041 450 113.

Podrobne informacije glede izvedbe so v pripetem dokumentu.

POLICE OPREN – razpis

 

Comments are closed.