VABILO NA OGLED RUPNIKOVE LINIJE-HRASTOV GRIČ
17/03/2019
GLEDALIŠKA PREDSTAVA “IDEALEN SOPROG”
19/03/2019

PLANINSKO POHODNIŠKA SEKCIJA IPA KLUBA LJUBLJANA VABI V SOBOTO 13.04.2019 NA PLANINSKI IZLET NA  PLANINSKI DOM  GORE (786  m.n.v.)

ODHOD:  Kranj 06.45 uri parkirišče pri Mercator centru in Ljubljana 07. 30 uri, parkirišče na železniški postaji v Zalogu.  

OPIS POTI : Z vlakom se iz železniške postaje v Zalogu odpeljemo do Zidanega Mostu. Pot pričnemo na železniški postaji v  Zidanem Mostu in gremo preko Velikega Širja do koče na Kopitniku (910m n.m.v.) . Od tam pa  jo nadaljujemo po Zasavski planinski poti  do planinskega doma Gore (786m ).  Vračali  se bomo preko  Krnic  na   železniško postajo v Hrastnik.

ČAS HOJE:  okoli 5 ur.

TEŽAVNOST:  Nezahtevna označena pot, primerna za vse planince.

OPREMA: Vsi udeleženci morajo biti oblečeni in obuti primerno vremenskim razmeram,  (rezervna oblačila, pohodni čevlji, priporočljive so tudi pohodne palice).

POSEBNOSTI: Hrana in pijača načeloma iz nahrbtnika.  Možnost nakupa hrane in pijače v Domu na Gorah.  Del poti se bomo peljali z vlakom ( Zalog Zidani Most in nazaj Hrastnik Zalog). Cena vozovnice bo odvisna od števila udeležencev (možnost skupinske vozovnice).

INFORMACIJE PRIJAVE : Do  srede, 10.04.2019, pri planinskem vodniku Antonu VOZELJ na tel. št. 040 353 185, ali  po e mailu  vozelj.anton@gmail.com. Obvezno sporočite tudi telefonsko številko na kateri ste dosegljivi.

 

Comments are closed.