Obisk kolegice iz IPA kluba Wolfsburg
30/05/2024
Mednarodne IPA novice Junij 2024
02/06/2024

Vabilo k udeležbi na 9. spominskem teku na policista Igorja Mauserja MAUSA

Kolektiv Policijske postaje Ljubljana Vič v soboto 29. 6. 2024 ob 10.00 uri pri Gostišču rekreacijskega društva Mostec na Matjanovi poti 23 v Ljubljani organizira

9. tek in pohod spomina na policista
Igorja Mauserja MAUSA.

Tekmovalni tek in pohod na razdalji 9 km bosta potekala skozi naravo krajinskega parka Tivoli, Rožnika in Šišenskega hriba. Start in cilj bosta na prireditvenem prostoru. Organizator prijave sprejema do 10. 6. 2024. Prijavnina znaša 25 EUR. Vsak udeleženec prejme spominsko majico, topel obrok in ostale priboljške. Na sami trasi in v cilju bo poskrbljeno za osvežitev (voda). Letos bosta na trasi dve okrepčevalnici. Osnovni namen dogodka so medsebojno druženje, obujanje spominov, širjenje dobre volje ipd.

Spominski dogodek je dobrodelen, saj bodo bila vsa sredstva od pobranih prijavnin, ki bodo ostala po plačilu stroškov organizacije dogodka, namensko donirana otrokom policistov in policistk, ki so izgubili življenje na službeni dolžnosti, posameznemu otroku, ki se je znašel v posebno težki situaciji, posamezni otrokom namenjeni organizaciji ali zaposlenemu v Policiji, ki se spopada s težjo boleznijo in je zaradi tega dlje časa odsoten z dela.

Comments are closed.