IPA Hosting Book maj 2024
12/05/2024
Hrvaški kolegi s kolesi na poti od Zagreba do Lurda
13/05/2024

Na povabilo IPA kluba Karlovac smo se udeležili ribiškega tekmovanja, katerega se je udeležilo 18 ekip iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Slovenije. V odlični organizaciji in jutranjem sprejemu ekip, registraciji tekmovalcev in žrebu lovnih mest smo se ribiči odpravili na dva ribnika, kjer smo vsak na svojem sektorju lovili točke za čim boljšo uvrstitev. Klepet s sosedom levo in desno ter druženje s kolegi, ki večinoma opravljajo naloge javne varnosti, poleg izmenjave izkušenj prinaša tudi nova prijateljstva.

Po 5 urah ribolova je sodniška ekipa stehtala ulov vsakega posameznega tekmovalca ter ovrednotila rezultate. Prvo in drugo mesto so tokrat osvojili domačini ekip IPA Karlovac 2 in IPA Karlovac 1, tretji pa so bili predstavniki IPA kluba Celje.

Zmagovalni in prehodni pokal je osvojila ekipa IPA Karlovac 2, ki je bil dvakrat tudi že v posesti članov IPA kluba Ljubljana. Medalje so bile razdeljene tudi med najboljše tri tekmovalce po posameznih sektorjih. Lep sončen dan je le še povečal vzdušje med ribiči, ki smo se po prijetnem druženju v popoldanskih urah vrnili proti domu.

SERVO PER AMIKECO!

Aleksandar Jovanović

Comments are closed.