Osrednja slovesnost ob Dnevu slovenske policije 2023
01/07/2023
8. spominski tek policista Igorja Mauserja – Mausa
03/07/2023

V četrtek 29. 6. 2023 smo se člani upravnega odbora IPA kluba Ljubljana Mihael Burilov, Marjan Prah Podborški, Franc Debeljak in Zmago Javornik srečali s kolegi iz Avstrije.

V ponedeljek 26. 6. 2023 je častni predsednik avstrijskega IPA urada Zgornja Koroška Ewald Grollitsch predsednika IPA kluba Ljubljana Mihaela Burilova obvestil, da bo na ogled mesta Ljubljana pripeljal skupino članov IPA kluba Koroška in njihove goste iz Nemčije, Italije, Estonije in Sri Lanke. V obvestilu je izrazil željo, da skupino gostov pozdravimo tudi člani IPA kluba Ljubljana. Seveda smo se z veseljem odzvali vabilu in goste pričakali pred hotelom City Hotel, kamor so se gostje z dvema avtobusoma tudi pripeljali. Gostje so prišli na ogled starega mestnega jedra Ljubljane in Ljubljanskega gradu. Poleg nas so jih pričakali še trije turistični vodiči, ki so jih kasneje odpeljali na ogled starega mestnega jedra Ljubljane.

Ob prihodu IPA gostov je častni predsednik avstrijskega IPA urada Zgornja Koroška predstavil predstavnike IPA prijateljev in Avstrije, Nemčije, Italije, Estonije in Sri Lanke. Ob kratkem srečanju je predsednik IPA kluba Ljubljana Mihael Burilov tudi predstavil IPA klub Ljubljana. Predstavnikom vseh tujih IPA klubov smo izročili promocijska darila IPA kluba Ljubljana. Ob slovesu je predsednik IPA kluba Ljubljana Mihael Burilov vsem gostom zaželel lepe in nepozabne trenutke v Ljubljani.

SERVO PER AMIKECO!

Marjan Prah Podborški
podpredsednik IPA kluba Ljubljana

Comments are closed.