RIBIŠKA TEKMA V LOVU RIB S PLOVCEM – VABILO
25/05/2021
NEDELJSKA MOTORISTIČNA VOŽNJA
08/06/2021

OBISK PRI DIREKTORJU POLICIJSKE UPRAVE LJUBLJANA

Dne 3.6.2021 sva se kot predstavnika IPA kluba Ljubljana sestala z novim direktorjem PU Ljubljana mag. GLAVIČ Boštjanom.

Predsednik kluba g. Burilov je najprej predstavil delo in cilje IPA kluba Ljubljana in dosedanje plodno sodelovanja z PU Ljubljana. Direktor PU Ljubljana je ocenil, da verjame, da je bilo sodelovanje  in delo na visokem nivoju in izrazil željo da bi bilo tako tudi v nadaljevanju. Predvsem je bilo predstavljeno sodelovanje pri izobraževanju policistov in policistk, ki jih v okviru mednarodnega sodelovanja organizira IPA mednarodno policijsko združenje. V nadaljevanju je direktor poudaril sodelovanje med stanovskimi organizacijami in policijo in izrazil željo, da bo takšno sodelovanje plodno tudi v bodoče in pri tem zagotovil vso podporo PU Ljubljana IPA klubu Ljubljana, pri nadaljnjem delu in izvedbi zastavljenih ciljev.

V sproščenem duhu in prijetnem kramljanju smo sestanek oz. srečanje sklenili v duhu reka » Servo per Amikeco«, z željo, da se še srečamo in naše –že sedaj plodno- sodelovanje še bolj nadgradimo.

Marjan Prah Podborški

 

Comments are closed.