TURNIR V KOŠARKI “MITNICE 2016”
24/12/2016
VESEL BOŽIČ IN SREČNO 2017
24/12/2016

Med poglavitnimi dejavnosti v okviru delovanja IPA kluba Ljubljana je tudi sodelovanje na mednarodnem področju…v smislu svetovnega reka ustanovitelja naše organizacije “Servo per Amikeco”, se tudi naš klub poskuša s svojim delom čim bolj približati temu načelu….

v našem letnem programu dela našega kluba  je tudi mednarodno sodelovanje in pomoč pri tem na vseh nivojih;

kot društvo omenjene svetovne organizacije  IPA, imamo srečo, da smo kot taki locirani v glavnem mestu naše države in posledično tudi najbolj poznani….

Kot  IPA klub Ljubljana smo v tem letu gostili že nešteto prijateljev IPA klubov širom sveta,  danes (nedelja, 18.12.2016), pa sva z predsednikom našega kluba g. Burilov Mihaelom gostila 55 članov IPA Kluba Trst, naših zahodnih sosedov,kar je bilo nama – in verjamem  vsem nam – v veliko veselje!

Namreč kljub motu ustanovitelja IPE, se je velikokrat izkazalo – tudi v naših vrstah – da je veliko preprek, ki nas bi policiste zbližale v luči že omenjenega mota…

Danes sva bila s predsednikom prav presenečena, da je Ljubljano obiskalo tako veliko število članov in prijateljev IPA in ki so dobesedno uživali v gostoljubju mesta in ponudbi,ki jo je naše mesto nudilo….seveda je bilo presenečenje še toliko  večje, ko sva se -kot člana kluba IPA Ljubljana- pridružila skupnemu kosilu v središču Ljubljane….

Kljub najinimi polomljeni italijanščini, smo našli skupni jezik in razpravljali o različnih temah….nedorečena tema je ostala…kako privabiti mlajše kolegice in kolege, da bi se včlanili v to svetovno organizacijo……..

Na koncu našega srečanja smo si vsi zaželeli vse najlepše v  prihajajočem letu….in kolegi iz Trsta so prav tako vsem našim članom IPA Kluba Ljubljana zaželeli vse najlepše v letu 2017, kar sva midva v imenu vseh Vas želela tudi Kolegicam in kolegom v Trstu.

Marjan PRAH PODBORŠKI

Galerija.

 

Comments are closed.