Kukovičev memorial 2023
30/08/2023
12. kolesarski vzpon na Lubnik
11/09/2023

Podprimo sodelavce, ki so utrpeli škodo v poplavah!

Spoštovane članice in člani IPA kluba Ljubljana

Nedavne poplave so za seboj pustile razdejanje neslutenih razsežnosti, ki ni prizaneslo niti zaposlenim v Policiji. Po prvih podatkih je približno 75 naših sodelavk in sodelavcev utrpelo veliko premoženjsko škodo, mnogi so tako rekoč ostali brez vsega, kar so dolga leta gradili.

Zato so se MNZ, Policija in Inšpektorat RS za notranje zadeve povezali z reprezentativnima sindikatoma Policijskim sindikatom Slovenije in Sindikatom policistov Slovenije ter s policijskimi stanovskimi združenji Mednarodno policijsko zvezo IPA sekcijo Slovenija, Zvezo policijskih in veteranskih društev Sever, Zvezo klubov upokojenih delavcev Ministrstva za notranje zadeva Maksa Perca Slovenije, Društvom kriminalistov Slovenije, Združenjem policijskih šefov Slovenije, Dobrodelnim društvom Modra družina in Motorističnim klubom Blue Knights Slovenia I. Pri tem projektu sodelujemo z eno najbolj prepoznavnih človekoljubnih organizacij pri nas Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

Enotni vas vabimo k sodelovanju, da prostovoljno prispevate po svojih najboljših močeh. Na ta način bomo prizadetim sodelavkam in sodelavcem pomagali obnoviti tisto, kar je ujma odnesla, in hkrati sporočili, da v teh težkih razmerah niso sami.

Prispevke zbiramo na tri načine:

Nakazilo preko TRR Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki je v ta namen odprla poseben sklic za zbiranje pomoči našim zaposlenim (brez provizije):
Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana
TRR odprt pri DH, d. d., SI56 6100 0000 3512 232
sklic: SI00 70032, koda: CHAR, Namen: DAMZADOM – MNZ

Pošiljanje sporočila SMS (prek zasebnih mobilnih telefonov):
Od 1. do 30. septembra 2023 lahko pošljete SMS s ključno besedo DARILO5 na 1919. Darovali boste 5 evrov. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, T2, A1 in Telemacha.

Uporaba kode QR (skeniranje preko mobilne banke):

Posebna komisija, ki jo bodo sestavljali predstavniki ministrstva, policije in sindikatov, bo določila kriterije za dodelitev denarne pomoči posameznikom.

Sredstva bomo zbirali do 30. septembra 2023.

Iskrena hvala!

SERVO PER AMIKECO!

Comments are closed.