Izredni občni zbor je za nami, novi izzivi pa pred nami
10/10/2023
Kolesarski krog v spomin članu “KUMBI krog”
12/10/2023

Odpovedan in prestavljen planinski izlet na Učko

Planinsko pohodniška sekcija IPA Kluba Ljubljana obvešča članice in člane, da je planinski izlet na Učko žal ODPOVEDAN. Prestavljen je na pomladni termin. O novem terminu boste pravočasno obveščeni.

Planinsko pohodniška sekcija IPA kluba Ljubljana vabi v soboto 21. 10. 2023 na planinski izlet na Učko (1396 m).

ODHOD: Kranj ob 6.30 uri parkirišče pri Mercator centru Primskovo in Ljubljana ob 07.00 uri parkirišče Hofer na Fužinah.

OPIS POTI: Odpeljemo se v smer Rijeke – Matulji, nato bomo zavili za Veprinac in naprej do prelaza Poklon. Tam je izhodiščna točka pohoda. Nato se povzpnemo na vrh Učke in Vojak. Vrnili se bomo po bližnji krožni poti na izhodišče v Poklon. Obiskali bomo tudi Učni center narodnega Parka Učka.

ČAS HOJE: okoli 4 ure.

TEŽAVNOST: Nezahtevna označena pot, primerna za vse planince.

OPREMA: Vsi udeleženci morajo biti oblečeni in obuti primerno vremenskim razmeram (rezervna oblačila, pohodni čevlji, priporočljive so tudi pohodne palice).

POSEBNOSTI: Hrana in pijača načeloma iz nahrbtnika. Možno okrepčilo v planinski koči in gostinskih objektih med potjo. Vsi udeleženci morajo imeti s seboj osebno izkaznico ali potni list.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Do srede 18. 10. 2023 pri vodji planinsko pohodniške sekcije Mateji Udovč na telefon 041 322 490 ali na e mail udovc.udovc@gmail.com. Obvezno sporočite tudi telefonsko številko na kateri ste dosegljivi.

V primeru slabega vremena se pohod prestavi na spomlad.

Prijave so omejene in stroške prevoza in vstopnine v muzej krijejo udeleženci sami.

SERVO PER AMIKECO!
 

Comments are closed.