Državno prvenstvo policije v košarki Mitnice 2023
15/12/2023
Članice in člani IPA kluba Ljubljana in IPA kluba Postojna na Slivnici
21/12/2023

IPA klub Trst že vrsto let v začetku decembra organizira družabno kosilo v pozdrav iztekajočemu se letu.

Vabilu h udeležbi smo se z veseljem odzvali. Družabno kosilo so organizirali v nedeljo, dne 10.12.2023 v kraju Zgonik, na italijanski strani Krasa. Za kosilo in druženje so izbrali turistično gostišče »Baita Fattoria Corsica« v vasici Zgonik nedaleč od Občin, ki je njihova omiljena destinacija.

Ob prihodu so nas pozdravili člani UO Trst, ki so nam povabljenim zaželeli dobrodošlico. Na vabilo so se iz Slovenije odzvali tudi člani IPA Koper. Kosila so se udeležili še predstavniki bližnjih  oziroma sosednjih IPA klubov iz Italije. Pred pričetkom kosila, nas je pozdravil predsednik IPA Trst Domenico GIANNIERI, ki nam je še enkrat zaželel dobrodošlico in zahvalo, da smo se odzvali njihovemu vabilu.

Med kosilom, so kolegi iz Italije izkoristili priložnost in svojim članom izkazali zahvalo za svoja dolgoletna dela in članstvo v njihovih vrstah.

Jedilnik je bil skrbno sestavljen iz več »hodov«, tako, da smo uživali v hrani, pijači in imeli ob tem dovolj časa, da smo se pogovorili o iztekajočem se letu in predvidenih načrtih za 2024. Ob tem so gostitelji še enkrat izrazili veliko hvaležnost za vabilo na našo 30 obletnico in ob tem pohvalili odlično organizirano in izvedeno svečano akademijo v hotelu Plaza v Ljubljani in družinski piknik.

Razšli smo se z željo po čim prejšnjem ponovnem srečanju in si zaželeli srečno ter zdravo prihajajoče leto 2024.

SERVO PER AMIKECO!

Mihael Burilov
predsednik IPA kluba LjubljanaComments are closed.