40. MARATON FRANJA
20/06/2021
KOLESARJENJE PO GORIŠKIH BRDIH
09/07/2021

Osrednjo proslavo PU Ljubljana ob dnevu slovenske policije  so žal tudi letos krojili ukrepi Vlade za zajezitev in obvladovanje epidemije Covid 19. Zaradi tega se je vodstvo PU Ljubljana odločilo izvesti proslavo po istem scenariju kot prejšnje leto. To pomeni, da je bil predviden in izveden le kulturni program z omejenim številom prisotnih.

Kulturni del je vseboval nastop seksteta policijskega orkestra, govor generalnega direktorja policije, govor direktorja PU Ljubljana in podelitev priznanj policije ter PVD Sever Ljubljana.

Prireditev  je  potekala  16.6.2021  s  pričetkom ob 11.00 uri v veliki telovadnici PA GPU.

Upoštevajoč  prejemnike  priznanj  policije  in  PVD  Sever, ter prisotnost vodstva   GPU   in   PU  Ljubljana  z  gosti,  smo na letošnji  slovesnosti prisostvovali kot so organizatorji z dvema predstavnikoma iz Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca Ljubljana, PSS Ljubljana in IPA kluba Ljubljana. Udeležba ostalih, ki so se nameravali slovesnosti udeležiti, zaradi zagotavljanja vseh varnostnih predpisov, letos žal ni bila možna.

Prav  zaradi  omejenega  števila  udeležencev na slovesnosti v PU Ljubljana niso pripravili običajnega vabila za udeležbo na slovesnosti. S to informacijo smo seznanili člane in članice.

Comments are closed.