GLEDALIŠKA PREDSTAVA V POČASTITEV KULTURNEGA PRAZNIKA – VABILO
09/01/2019
IZLET V SRBIJO IN BIH – VABILO
14/01/2019

SESTANEK UPRAVNEGA ODBORA S POVERJENIKI IPA KLUBA LJUBLJANA

Prvi delovni dogodek upravnega odbora našega kluba je že nekaj let zapored sestanek s poverjeniki kluba. Na tem sestanku poverjenike informiramo o realizaciji programa minulega leta, podamo informacijo o materialno finančnem poslovanju in seznanimo s predvidenimi aktivnostmi v tekočem letu. V navedenih vsebinah je bilo poudarjeno uspešno sodelovanje in organizacija različnih dogodkov z vodstvom PU Ljubljana (organizacija proslave ob dnevu policije, udeležba dveh aktivnih članov na seminarju v šoli Gimborn, sodelovanje moto sekcije pri organizaciji prometno preventivne prireditve, itd.), organizacija ogleda gledališke predstave v počastitev kulturnega praznika v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenije ter organizacija tradicionalnih prireditev (pustni ples, ogled gledališke predstave ob dnevu žena, družinski piknik, itd.). Posebej je bila izpostavljena organizacija 25.obletnice delovanja našega kluba. Predstavljeno je bilo tudi aktivno delovanje vseh sekcij kluba (moto sekcije, planinsko pohodniške, nogometne, ribiške in tekaško kolesarske).  Vse dogodke smo redno objavljali na naši spletni strani.

V marcu 2019 bomo organizirali volilni občni zbor, pred tem pa organizirali v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenije ogled gledališke predstave v počastitev kulturnega praznika.  Do občnega zbora bomo organizirali tudi tradicionalni pustni ples in se udeležili dogodkov v organizaciji drugih IPA klubov v RS. Smo v obdobju, ko bo potrebno pripraviti poročila o delu kot tudi programe dela. Tu pričakujemo sodelovanje s predlogi.  Prav tako se bo pomočjo poverjenikov pozvalo čim večje število članov k izpolnitvi obrazca “Izjava o varstvu osebnih podatkov”.

V drugem delu sestanka se nam je pridružil predsednik IPA Sekcije Slovenije, Jože Senica. Prisotne je seznanil z aktivnostmi Sekcije v minulem letu in načrti za naprej. Njegovo prisotnost smo izkoristili tudi za podelitev bronastega znaka IPA Sekcije Slovenije, poverjenici Jelki Smrekar.

                    

                                                 

 

Comments are closed.