GLEDALIŠKA PREDSTAVA V POČASTITEV DNEVA ŽENA – VABILO
13/02/2018
25. OBLETNICA IPA RK ZA POMURJE
12/03/2018

IPA klub Ljubljana letos praznuje 25. letnico ustanovitve kluba. V okviru vzporednih prireditev je bil organiziran tudi tradicionalni pustni ples. Pustni ples je ena izmed redkih vsakoletnih prireditev, ki ga klub nepretrgoma organizira od ustanovitve kluba.

Kot že omenjeno, IPA klub Ljubljana v okviru vsakoletnih prireditev, organizira tudi pustni ples za članice, člane in prijatelje. Že tradicionalni Pustni ples, ki ga vsako leto organiziramo  v našem klubu, je organizacijski odbor tudi letos organiziral v  lokalu “Studio Moderna” na Litostrojski cesti 52. Pustno rajanje je potekalo v prijetnem vzdušju, dobri hrani in  glasbi za vse okuse, ki jo je vrtel “DJ WEBB” .

Tudi letos je bilo lepo videti različne maske, škoda le, da se  tudi tega tradicionalnega plesa  ne udeležilo več naših članov. Vsako leto kljub vabilom in obvestilom ni večjega odziva, kot bi lahko bil, glede na število članov.

Vsekakor pa vsa ta leta upamo da bo drugo leto boljše, saj se vedno trudimo in  zagotavljamo da je rajanje zelo prijetno. Pripravljalni odbor se vsako leto trudi za dobro organizacijo, dobro hrano in srečelov, tako da bi se člani in prijatelji čim bolje počutili v naši sredini. Kljub grenkemu priokusu, da udeležba ni bila takšna kot smo si želeli, moramo povedati da je tudi letošnje pustno rajanje uspelo, kljub realnosti da se število – kljub trudu upravnega odbora in organizacijskega odbora –  ne povečuje !!

Ob tem bi se organizacijski odbor še enkrat zahvalil vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri izvedbi pustnega plesa.

Comments are closed.