GLEDALIŠKA PREDSTAVA Z NASLOVOM “TRETJI KLJUČ”
11/02/2017
GLEDALIŠKA PREDSTAVA “TI NORI TENORJI” – VABILO
15/02/2017

V.DRŽAVNO PRVENSTVO IPA SEKCIJE SLOVENIJE V VELESLALOMU

IPA klub Celje je v sodelovanju z IPA sekcijo Slovenija v petek, 10. februarja organiziral in izvedel V. državno prvenstvo IPA sekcije Slovenije v veleslalomu. Državnega prvenstva se je udeležilo preko sto članov, članic, navijačev, navijačic, prijateljev, prijateljic, kot tekmovalci, navijači, spremljevalci, itd. Tekmovalo je preko osemdeset tekmovalcev in tekmovalk, ki so bili razporejeni v različne kategorije (štiri moške in enotna kategorija ženske). V vsaki kategoriji so najboljši trije posamezniki (posameznice) prejeli kolajne, zmagovalci v vsaki kategoriji pa še praktično nagrado. V ekipno kategorijo so se šteli štirje najboljši časi članov posameznikov regionalnega kluba.

Vreme tudi v letošnjem letu ni bilo naklonjeno tekmovalcem. Kljub gosti megli, je bila tekma uspešno izvedena. Razglasitev rezultatov in zaključek tekmovanja je bilo izvedeno v ledenem baru hotela Golte.

IPA klub Ljubljana se že od samega začetka na tem tekmovanju pojavlja kot najštevilčnejša ekipa. Veseli pa nas dejstvo, da se vsako leto tekmovanja udeležuje večje število tekmovalcev iz vedno več regionalnih klubov – članic IPA sekcije Slovenije, kar v veliki meri potrjuje osnovno geslo IPA organizacije: SERVO PER AMIKECO – SLUŽIMO PRIJATELJSTVU.

Galerija.

 

Comments are closed.