GLEDALIŠKA PREDSTAVA “IDEALEN SOPROG”
19/03/2019
IPA PUSTNI KARNEVAL V CERVIGNANU
04/04/2019

VOLILNI OBČNI ZBOR ČLANIC IN ČLANOV IPA KLUBA LJUBLJANA

V četrtek, 14.3.2019 z začetkom ob 17.00 uri smo v veliki predavalnici Policijske akdemije izvedli volilni občni zbor članic in članov IPA kluba Ljubljana. Začetek občnega zbora je naznanil kvartet saksofonov orkestra slovenske policije z odigrano himno Republike Slovenije in himno IPA mednarodne organizacije.  Sledil je pozdravni nagovor in glasbeni vložek kvarteta. V nadaljevanju so bili izvoljeni organi občnega zbora. Vodenje občnega zbora je prevzelo delovno predsedstvo, ki je občni zbor vodilo v skladu s sprejetim dnevnim redom. Po predstavljenih poročilih, razpravi o poročilih in razrešitvi organov kluba, je bila dana beseda gostom. Zbranim članicam in članom so spregovorili: predsednik IPA Sekcije Slovenije, predsednik PVD Sever Ljubljana in predstavnik PU Ljubljana.

Po besedi gostov so sledile volitve novih organov kluba. Razen za funkcijo predsednika kluba, so bile za ostale funkcije in organe kluba izvedene javne volitve. Za predsednika kluba sta bila dva kandidata, zato je volilna komisija izvedla za to funkcijo tajne volitve. Spremembe v izvoljenih funkcijah so samo enem novem članu upravnega odbora, članici častnega razsodišča in predsedniku častnega razsodišča.

Po izvedenih volitvah so bili predstavljeni program dela in finančni načrt. Na koncu so bile potrjene vse tri ustanovljene sekcije kluba (moto sekcija, planinsko pohodna sekcija in kolesarsko tekaška sekcija).

Comments are closed.