UDELEŽBA NA POLMARATONU V SARAJEVU 2015
05/01/2016
DRUŽINSKI PIKNIK 2015
05/01/2016

VZPON NA JANČE – MEMORIAL DAMIJANA KUKOVIČA 2015

V soboto 12. 9. 2015 smo organizirali kolesarsko dirko v spomin tragično preminulega policista PP Litija, Damijana Kukoviča. Kolesarska dirka Vzpon na Janče, Memorial Damijana Kukoviča je ena izmed tekem, ki šteje za pokal IPA RK Ljubljana, hkrati pa ima tudi socialno noto. Ves izkupiček iz prijavnin in drugih stroškov namenimo družini Damijana Kukoviča

Start dirke je v Šmartnem pri Litiji in poteka na relaciji Šmartno – Štangarske Poljane – Malo Trebeljevo – Prežganje – Volavlje – Tuji grm – Janče. Proga je dolga 20 kilometrov z višinsko razliko 600 metrov in je v celoti asfaltirana.

Letošnjega memoriala se je udeležilo  dvanajst naših članov in trije člani IPA RK Postojna. S progo, predvsem pa z vzponom  smo se spopadli vsak s svojo taktiko.  Rezultati tokrat niso bili prvotnega pomena, vendar pa so bili doseženi rezultati najhitrejših izredno dobri.

Po prihodu vseh na Janče, smo se okrepčali, po okrepčilu pa posamezniki namenili na družinski piknik IPA kluba Ljubljana, ostali pa po svojih načrtih.

Comments are closed.