AUTOCOMMERCE-PONUDBA ZA ČLANE
04/10/2016
REZULTATI IPA RIBIŠKE TEKME V LOVU RIB S PLOVCEM -JESENSKA
09/10/2016

V soboto 1. 10. 2016 je bil v organizaciji IPA regionalnega kluba Postojna organiziran in izveden 17. juriš na Slivnico. Že sama zaporedna številka te prireditve pove, da je prireditev tradicionalna. Kolesarji IPA kluba Ljubljana se vzpona na Slivnico udeležujemo že vrsto let. Vzpon na Slivnico je ena izmed tekem, katere rezultate štejemo tudi za tekmovanje “Pokal IPA kluba Ljubljana”. Tudi na tej tekmi tekmujemo v kategorijah: IPA moški do 35 let, od 35 do 45 let in nad 45 let, v kolikor so v posamezni kategoriji vsaj trije tekmovalci. Obstaja tudi enotna ženska kategorija.

Start dirke je na parkirišču podjetja Mineralka v Cerknici in poteka na relaciji Cerknica – Slivnica po cesti, ki vodi do doma na Slivnici. Proga je dolga 8,5 kilometra, od tega 500 m asfaltirane ceste, ostali del makadam. Višinska razlika je 550 m.

Letošnje druge dirke “17. juriš na Slivnico” se nas je udeležilo deset članov. Poleg nas so se vzpona udeležili še dva člana in dve članici IPA RK Postojna. Tako smo imeli letos poleg naše Simone tri tekmovalke, ki so imele svojo kategorijo – ženske.

Zaključek z razglasitvijo in družabnim delom smo izvedli na vikendu člana IPA RK Postojna, kjer smo se ob dobrem bograču in pijači dogovorili, da se naslednje leto ponovno vidimo.

Galerija.

Comments are closed.