OBČNI ZBOR ČLANOV IPA KLUBA LJUBLJANA, MAREC 2016
27/04/2016
OBISK PREDSTAVNIC IPA SEKCIJE ČRNA GORA
27/04/2016

IPA Sekcija Slovenija je bila ustanovljena 20. 4. 1991 v Gozd Martuljku. V sekcijo je ta čas včlanjenih 7696 aktivnih in upokojenih policistov, carinikov ter pravosodnih policistov, ki delujejo v enajstih IPA regionalnih klubih.

Organizacijski odbor za pripravo počastitve 25. let IPA Sekcije Slovenije, je za izvedbo tega dogodka izbral Rimske Toplice. Program je bil pripravljen za čas od 8.4. do 10.4.2016. Za članice Sekcije (klube) in posamezne članice in člane je OO organiziral svečano akademijo, ostali program pa je bil namenjen članom OO in gostom – vabljenih Sekcij. Svečana akademija je tako bila izvedena v soboto 9. aprila z začetkom ob 11.00 uri v dvorani hotela Rimske terme. Po svečani akademiji je bilo za članice in člane organizirano kosilo in prijateljsko druženje. Vsi prisotni smo prejeli spominski kovanec. Ostali del programa tega dne je bil plačljiv (ogled Aškerčeve domačije in večerja).

V IPA klubu Ljubljana, smo se odločili, da 25. letnici IPA Sekcije Slovenije damo ustrezno težo. V Rimskih Toplicah se nas je zbralo 25 skupaj s spremljevalkami oziroma spremljevalci. Po kosilu smo si ogledali Aškerčevo domačijo, imeli degustacijo sirov, salam in vina, zvečer pa se udeležili večerje z družabnim programom.

Po končani večerji in kratkem družabnem programu, smo večinoma odšli domov.

Več utrinkov v galeriji.

Mihael Burilov

 

 

Comments are closed.