42. Maraton Franja – BTC City
20/06/2023
Podelitev priznanj ob Dnevu slovenske policije 2023
21/06/2023

V soboto 17. 6. 2023 sem se kot predstavnik IPA kluba Ljubljana na povabilo jubilanta udeležil slavnostne akademije v počastitev 30. obletnice ustanovitve IPA kluba Celje. Slavnostna akademija je potekala v hotelu zdravilišča Rimske Toplice, kjer je bila organizirana tudi slavnostna večerja z glasbo in družabnim srečanjem. Slavnostne akademije so se, poleg predstavnikov domačih IPA klubov, udeležili tudi predstavniki občine Celje, predstavniki Policije, predsednik IPA sekcije Slovenija, ter gostje iz Hrvaške, Črne gore, Severne Makedonije in Srbije.

Ob skrbno izbranem kulturnem programu so svečano akademijo popestrili člani Policijskega orkestra in kandidatka za policistko, ki nam je zapela nekaj prijetnih skladbic. Na svečani akademiji so bila podeljena priznanja zaslužnim članom IPA kluba Celje in drugim osebam, ki so karkoli pripomogle k uspešnemu delovanju IPA kluba Celje.

Slavnostni govornik na akademiji je bil predsednik IPA kluba Celje Božidar Pezdevšek, ki je predstavil 30 letno delovanje IPA kluba Celje. Po slavnostni akademiji in izmenjavi daril je bila slavnostna večerja, po njej pa nas je v družabnem delu pozno v noč oz. jutro zabaval odlični Duo Jagermaister.

SERVO PER AMIKECO!

Marjan Prah Podborški
podpredsednik IPA kluba Ljubljana

Comments are closed.