NOGOMETNI TURNIR V POREČU
27/09/2018
RIBIŠKA TEKMA V LOVU RIB S PLOVCEM – VABILO
02/10/2018

Na vabilo IPA kluba Lignano ob njihovi 35 letnici delovanja, sva se  Sašo Brejc in Drago Murn,  udeležila njihovega jubileja.

V soboto 22.9.2018 sva z najinim partnerkama – ženama odpotovala v Lignano. Med potjo nas je zajelo močno deževje  vse do prihoda v hotel Columbus. Tu so že bili zbrani naši gostitelji s predsednikom  IPA Lignano Cortesom in IPA prijatelji iz Dominikanske republike, Anglije, Nemčije, Avstrije, Švice ter seveda Slovenije, IPA Kluba Ljubljana in IPA Regionalnega kluba Koper. Predvideno je bilo, da se domačini in gostje odpravimo po ulicah Lignana v povorki, vse do mestne hiše.

Ker pa je deževalo so nas do tam prepeljali z avtobusom. V mestni hiši nas je sprejel župan Lignana.  Po igranju Italijanske himne in himne IPA je sledila predstavitev gostujočih klubov IPA, kulturni spored in slavnostni govori gostiteljev. Predstavili so 35. letno delovanje kluba v regiji, pod geslom Servo per Amikeco.

Popoldne smo se namestili v sobe, odšli na sprehod po mestu ter se pripravili na večerno svečano akademijo v bližnji restavraciji, na umetnem pol otočku.

Ponovno govori, podelitev priznanj zaslužnim članom IPA Lignano, izmenjava daril ter ples.

Na koncu še obvezna IPA torta in na zaslužen počitek v hotel.

V nedeljo dopoldne smo se zahvalili gostiteljem za povabilo, prijetno druženje ter se  poslovili od naših IPA prijateljev z željo,da se še večkrat srečamo.

Sašo Brejc, član UO IPA Klub Ljubljana

Galerija.

 

Comments are closed.