Svečana akademija ob 30. obletnici IPA kluba Ljubljana
12/06/2023
Ribiška tekma za pokal IPA kluba Ljubljana
15/06/2023

V soboto 3. junija 2023 smo pri domu ribiške družine Straža Sava v Spodnjih Gameljnah organizirali družinski piknik članov in prijateljev mednarodnega policijskega združenja IPA. Prepričani smo, da nam je uspelo izpolniti lanskoletno obljubo o še številčnejši udeležbi na naslednjem pikniku. Poleg članov in članic mednarodnega policijskega združenja IPA iz vse Slovenije, so se letošnjega piknika udeležili tudi predstavniki IPA klubov iz Avstrije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Italije, Madžarske, Nemčije, Nizozemske, Poljske in Slovaške.

Glede na pohvale in dobro voljo gostov je bilo z jedačo, pijačo in plesno podlago na tem pikniku odlično poskrbljeno. Za ogrevanje v pestro dogajanje na pikniku so člani naše planinsko pohodniške sekcije izvedli pohod na Rašico, člani naše kolesarsko tekaške sekcije pa kolesarski izlet do starega gradu Smlednik in gradu Jable. Tudi člani naše moto sekcije so se pripeljali z njihovimi jeklenimi konjički.

Tudi letos skoraj da ni bilo udeleženca na pikniku, ki ga nebi razveselil obisk Društva starodobnih policijskih vozil. Člani tega društva so nam na ogled in za obujanje spominov pripeljali pet vozil, s katerimi so uradne osebe v preteklosti več kot uspešno lovile takšne in drugačne kršitelje. Tudi letos so bila ta vozila svojevrstna senzacija. Za piko na i pestrega dogajanja je poskrbela še bogata tombola. Vsi dobitki so šli v prave roke.

To je bil pravi praznik našega mota SERVO PER AMIKECO!

Comments are closed.