Tradicionalno druženje vodnikov službenih psov policije
19/06/2024
Podelitev priznanj ob Dnevu slovenske policije 2024
19/06/2024

IPA klub Ljubljana v svojem letnem planu načrtuje tudi izvedbo družinskega piknika. Že vrsto let (razen v času pandemije) v začetku junija organiziramo in izvedemo organizacijo družinskega piknika. Piknik že vrsto let organiziramo na idiličnem prostoru, v objemu narave in ribnikov spodnjih Gameljnah pri Ljubljani, z odlično postrežbo osebja gostilne 4 ribniki.

Kar nekaj let smo prireditev organizirali skupaj z »Police Open« tenis turnirjem, letos smo pa gostili motoriste, ki so imeli srečanje IPA motoristov iz bivših republik nekdanje države.

Kot prejšnja leta smo za goste pripravili brezplačen golaž, poleg tega pa smo ponudili dobrote iz žara in seveda ribe.

Veseli smo, da se je piknika udeležilo veliko naših članic in članov, ter naših prijateljev, vendar smo prepričani da bi tega dogodka lahko udeležilo še več naših članic in članov. Že vsa leta si prizadevamo, da bi na naše dogodke privabila tudi mlajše kolegice in kolege.

Zelo smo bili veseli tudi prihoda naših IPA prijateljev iz sosednjih držav in sicer iz Trsta in Beljaka, ki vedno odzovejo našemu vabilu. Našemu vabilu se že kar nekaj let odzovejo tudi člani in družinski člani ansambla Šentjakobskega gledališča.

Piknika so se po svojem končanem programu udeležili tudi naši člani iz moto sekcije in kolesarjev. Veseli smo bili še obiska članov »Tomos« kluba, ki so se pripeljali s svojimi »Tomos avtomatiki« in nam povrnili spomine na hitrost teh koles in vonja po bencinu. Seveda pa ne smemo poleg že omenjenih gostov omeniti še obisk našega člana, Anžič Boštjana ki nas je počastil s prihodom res zanimivega in atraktivnega »hrošča«.

Kot že omenjeno bi bili člani UO in organizacijskega odbora kljub dobremu obisku veseli če bi se takšnega dogodka udeležilo več mlajših članov in pa seveda družin naših članic in članov, saj je piknik v prvi vrsti namenjen njim.

V lepem vremenu in prijetnem vzdušju je piknik hitro minil. Še posebej je bilo vzdušje »vroče«, ko smo začeli s tombolo, za katero smo od naših prijateljev in sponzorjev pridobili čudovite in uporabne dobitke oz. nagrade.

V UO IPA kluba Ljubljan upamo, da se bomo naslednje leto ponovno srečali še večjem številu, mi v IPA klubu Ljubljana, pa se bomo potrudili, da bi piknik še bolj privlačen in zanimiv za vse naše rodove.

SERVO PER AMIKECO!

Marjan Prah-Podborški

Comments are closed.