TEK NA TALEŽ
30/08/2016
TURNIR V ODBOJKI NA MIVKI
21/09/2016

IPA klub LJUBLJANA tudi letos organizira izlet na Nizozemsko in na nogometni turnir policijskih ekip v mestu Eibergen, kombiniran z ogledom Amsterdama in nekaterih drugih zanimivosti Nizozemske. IPA Ljubljana bo na turnirju zastopana z  dvema ekipama (moško veteransko ter moško super veteransko ekipo).

 

ODHOD:                                                          8.10.2016

ČAS POTOVANJA:                                       7 dni

ČAS ZA PRIJAVO:                                       do zasedbe prostih mest

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV:       40

PROGRAM:

PRVI DAN: sobota, 8.10.2016

Ob 16.00 uri odhod avtobusa s parkirišča Policijske šole v Tacnu. Nato vožnja s krajšimi postanki skozi karavanški predor mimo Beljaka po turski avtocesti do Münchna in nato mimo Nürnberga, Frankfurta in Kölna do mesteca Groenlo na Nizozemskem, kamor bomo prispeli v dopoldanskem času v nedeljo 9.10.2016.

DRUGI DAN: nedelja, 9.10.2016

Po namestitvi v bungalovih visoke kategorije v turističnem naselju Marveld, prosto za počitek in priprave za naslednje naporne dni. Možna je brezplačna uporaba notranjega bazena v naselju, izposoja koles, bowling …

TRETJI DAN: ponedeljek, 10.10.2016

Po dogovoru med udeleženci bo organiziran avtobusni izlet po južnem delu Holandije, morda Rotterdam – največje pristanišče v Evropi in Dordrecht – najstarejše nizozemsko mesto.

ČETRTI – ŠESTI DAN: torek, 11.10.2016 – četrtek 13.10.2016

Glede na razpored tekem naših ekip je en dan (torek ali sreda) namenjen izletu v Amsterdam z ogledom mesta med vožnjo z ladjo po kanalih, brusilnica diamantov, stadion Ajaxa, četrt rdečih luči, muzej voščenih lutk, muzeji, nakupi ter proti večeru povratek proti Eibergnu. V ostalih dveh dneh so med tekmami ravno tako predvideni krajši ogledi v okolici (mlin na veter, coklarna, sirarna itd.) ter druge aktivnosti po dogovoru med udeleženci izleta. V glavnem pa naj bi skupaj vzpodbujali slovenske ekipe k doseganju čim boljših rezultatov. Vsak večer bo v naselju zabava s plesom.

 SEDMI DAN: petek, 14.10.2016

Ob 09.00 uri odhod iz Eibergna proti Sloveniji z daljšim vmesnim postankom npr. v Kölnu – ogled katedrale, nakupi in nato odhod proti Ljubljani, kamor bomo prispeli v soboto 15.10.2016 v zgodnjih jutranjih urah.

Cena izleta znaša 300 EUR na osebo in jo je potrebno plačati pred odhodom (100 EUR ob prijavi in 200 EUR ob odhodu na avtobusu).

V ceno je všteto: avtobusni prevozi na vseh relacijah, 4 polpenzioni (zajtrk, večerja) z namestitvijo v bungalovih visoke kategorije v turističnem naselju Marveld v mestecu Groenlo.

Za bivanje v Marveldu naj udeleženci s seboj vzamejo brisače. Za vse udeležence je v turističnem naselju vsak večer organizirana zabava s plesom, možno pa je tudi vsak dan brezplačno kopanje v zaprtem bazenu zato ne pozabite na kopalke.

Vsi interesenti naj prijavo in plačilo izleta čim prej pošljejo na naslov:

Franci Debeljak, e-mail: franci.debeljak@gmail.com ,   ali GSM (041) 450-113          

 

Comments are closed.