15 let IPA Istra
09/07/2015
VABILO – tradicionalno ribiško tekmovanje posameznikov v lovu rib s plovcem. »POKAL IPA RK LJUBLJANA – JESENSKA«
14/09/2015

IPA KLUB LJUBLJANA organizira in vabi na kolesarsko dirko »MEMORIAL DAMIJANA KUKOVIČA«.

Kolesarska dirka bo izvedena 12.9.2015, s startom ob 09.00 uri v Šmartnem pri Litiji (pri pokopališču). Kolesarsko dirko organiziramo v spomin na tragično preminulega kolega, sodelavca in prijatelja, ki je življenje izgubil med opravljanjem vsakodnevnih službenih nalog. TRASA: Šmartno pri Litiji – Štangarske Poljane – Malo Trebeljevo – Prežganje – Volavlje – Tuji Grm – Janče 758 mnv. J Trasa je dolga cca. 20km z višinsko razliko cca.600 višinskih metrov in v celoti poteka po asfaltirani cesti! Vozi se v skladu s cestno - prometnimi predpisi!!! Zaradi lažje priprave prosimo za predprijave do 11.9.2015 po telefonu (051 384 881) ali e-mail: mihael.burilov@gmail.com

Štartnina znaša: 15.00€. Zbrano štartnino in prostovoljne prispevke bomo v celoti namenili družini našega pokojnega člana.

Na cilju vsi udeleženci dobijo pijačo gratis. Vsi udeleženci, spremljevalci, prijatelji ste vabljeni na zaključek z IPA piknikom - v Gameljnah, kjer bomo druženje nadaljevali ob prijetni družbi, živi glasbi ter dobri hrani in pijači.

Vsi, ki se boste udeležili piknika dobite gratis golaž.

VLJUDNO VABLJENI!

ZA VSE DODATNE INFORMACIJE SE LAHKO OBRNETE NA:

MIHAEL BURILOV Predsednik IPA KLUBA LJ

Comments are closed.