Preventivna motoristična prireditev
09/07/2015
MEMORIAL DAMIJANA KUKOVIČA – VABILO
08/09/2015

Praznovanje 15-letnice delovanja kluba IPA Istra

V soboto 16. maja 2015 so kolegi iz IPA Istre proslavljali 15-letnico delovanja svojega RK Istra, ki se je odvijala v hotelu Laguna v Novigradu.V ta namen so povabili predstavnike iz sosednjih držav. Iz IPA kluba Ljubljana sva se prireditve udeležila z ženo.

Dogodek je imel poleg svečane večerje tudi turistično promocijski namen. Tako smo v soboto po kosilu šli z avtobusom do mesta Bale, kjer je bila v prirodoslovnem muzeju tudi likovna razstava uslužbenca PU Istarska, ki je sicer zaposlen kot risar fotorobotov, v prostem času pa tudi slikar.

Pot smo nadaljevali v Pulo, kjer smo si ogledali pulsko areno in mestne znamenitosti.

Zvečer smo imeli v hotelu Laguna večerjo ter izmenjavo daril in zahvalnih nagovorov. Ob tem so se organizatorji potrudili in pripravili še zanimiv srečelov, katerega izkupiček je šel za dobrodelne namene.

Na srečanju je bilo prisotnih več predstavnikov IPA klubov iz Italije (štirje klubi), iz Slovenije (Koper, Nova Gorica, Gorenjska in Ljubljana, prav tako je bil na srečanju predsednik sekcije g. Ficko Stanislav), iz Madžarske in iz Poljske, ter seveda iz Hrvaške.

Naslednji dan po zajtrku, je sledila še obvezna kavica na hotelski terasi in izmenjava kontaktov oz. telefonskih številk in seveda obljuba da se ob priliki spet srečamo.

Šlo je res za lep dogodek na mednarodni ravni in gredo organizatorju čestitke za uspešno izvedeno srečanje.

Marjan VUKŠIČ

Comments are closed.