3. TRAIL RAŠICA 2017
09/12/2017
OBISK PREDSEDNIKA IPA AVSTRIJE G. MARTINA HOFFMANA V LJUBLJANI
26/12/2017

NOVOLETNO SREČANJE PRI KOLEGIH IPA ZAGREB

Na povabilo predsednika IPA kluba Zagreb, g. Darka Minkovića, sem se v imenu kluba IPA Ljubljana udeležil novoletnega srečanja IPA kluba Zagreb, ob enem pa so člani IPA Zagreba proslavili tudi 17, letnico delovanja njihovega kluba.

kot so kolegi i Zagreba poimenovali je bilo to tri dnevno druženje s prijatelji IPE v “najlepšem” adventnem metru v Evropi, Zagrebu.

Nameščeni smo bili v policijski akademiji v Zagrebu, kje so za nas gostitelji zelo dobro poskrbeli.

Po prihodu in namestitvi so nas gostitelji odpeljali z organiziranim prevozom v center mesta v hotel Antunović, kjer je bila slavnostna večerja, t.i. novoletno druženje, združeno z  praznovanjem 17. letnice ustanovitve IPA kluba Zagreb.

Na slavnostni večerji so bili povabljeni vsi IPA klubi iz Hrvaške, vidni predstavniki in vodilni predstavniki Hrvaške policije, ter tuji gostje IPA klubov in sekcij iz Slovenje, Poljske, Madžarske, Srbije, Makedonije, Črne gore, ki so se tega dogodka tudi udeležili.

Moram povedati, da so organizatorji zelo potrudili glede organizacije tega dogodka, saj je vse potekalo zelo profesionalno, predvsem zato, ker so celotno organizacijo in izvedbo slavnostnega dogodka prepustili profesionalni družbi hotela, ki organizira razne takšne prireditve.

Naslednji dan so nas gostitelji odpeljali  na ogled Zagreba, nato so nas povabili v njihove prostore v Maksimirju, kje smo imeli v dobrem vzdušju tudi kosilo.

V poznih popoldanskih urah so nas gostitelji z avtobusom ponovno odpeljali v center Zagreba,kjer smo si -vsak po svojih željah-ogledali praznično- adventno okrašeni, center Zagreba. Po ogledu  so nas gostitelji ponovno povabili v njihove prostore, kjer smo imeli večerjo združeno z prijetnim druženjem do poznih oz. nekateri zgodnjih jutranjih ur.

V nedeljo smo po zajtrku poslovili od gostiteljev, si zaželeli vse najlepše v prihajajočem letu z željo gostitelja, da se ponovno  srečamo naslednje leto, ko bo IPA klub Zagreb, praznoval “polnoletnost”  ustanovitve kluba.

Comments are closed.