NOVOLETNO SREČANJE PRI KOLEGIH IPA ZAGREB
14/12/2017
SMUČANJE NA KANINU – POPUST ZA ČLANE IN ČLANICE IPA
31/12/2017

OBISK PREDSEDNIKA IPA AVSTRIJE G. MARTINA HOFFMANA V LJUBLJANI

V predprazničnih dneh se j v Ljubljani mudil predsednik IPA Sekcije Avstrija gospod Martin Hoffman s soprogo.

Predsednik IPA Sekcije Avstrije, je preko predsednika IPA  Slovenija g. Ficka, tudi izrazil željo, da bi se srečal z predstavniki IPE Slovenija oz. IPA Kluba Ljubljana.

Kolega Hoffmana je ob prihodu sprejel predsednik kluba Mihael  Burilov, ki je tudi uredil vse potrebno za nastanitev in parkiranje osebnega avtomobila.

Na popoldanskem srečanju smo se z predsednikom in soprogo srečali s soprogami tudi člani UO IPA kluba Ljubljana Mihael  Burilov, Marjan Prah-Podborški in Miha Corel.

Predsedniku in soprogi Angeli smo razkazali novoletno vzdušje v Ljubljani, pokazali znamenitosti stare Ljubljane, ter  skupaj poskusili dobrote iz novoletnih stojnic. Po prijetnem popoldanskem sprehodu, smo g. Hoffmana in soprogo povabili na večerjo v gostilno Sokol. V prijetnem vzdušju in dobri hrani, je čas hitro minil. Med večerjo je predsednik Burilov gostu podaril tudi nekaj spominskih artiklov IPA kluba Ljubljana, prva tako pa smo obema gostoma podarili lectarjevo srce za spomin na njuno poročno potovanje .

Skupaj smo naredili še skupinsko fotografijo pred Robbovim vodnjakom, nato pa smo se razšli saj je imel g. Hoffman že zgodaj let iz letališča Brnik proti Fidžiju, kamor sta se s soprogo odpravila na poročno potovanje.

 

Comments are closed.