Ogled gledališke predstave ob dnevu žena
10/03/2024
Vabilo na IPA državno prvenstvo v cestnem teku 2024
20/03/2024

Občni zbor članic in članov IPA kluba Ljubljana

IPA klub Ljubljana je 14. 3. 2024 v prostorih Policijske akademije Tacen izvedel redni občni zbor članov in članic kluba. Dogodek je ob 17. uri otvoril kvintet Orkestra slovenske policije s slovensko himno in himno IPA mednarodne organizacije, temu pa je sledil otvoritveni nagovor predsednika kluba Mihaela Burilova. Pozdravil je prisotne članice in člane kluba, posebno dobrodošlico pa je namenil prisotnim starejšim oz. dolgoletnim članicam in članom, ki so vsa leta prisostvovali in sodelovali v tovrstnih klubskih organih in dogodkih, s tem pa našemu delu samo še dodajali pozitivizem in utrjevali pomen mota SERVO PER AMIKECO.

Med udeleženci občnega zbora je pozdravil vabljene goste: direktorja Policijske uprave Ljubljana, mag. Tomislava Omejca, podpredsednika IPA sekcije Slovenija Vinka Otoviča, predsednika Policijskega veteranskega društva Sever Ljubljana, mag. Darka Repenška in predsednika Območnega policijskega sindikata Ljubljana Sama Gorto. Gostje so izrekali pohvale za odlično sodelovanje s klubom. Direktor Policijske uprave Ljubljana je izpostavil, da si sodelovanje s stanovskimi klubi in društvi, upoštevaje cilje in namen njihovega delovanja, predstavlja na način, da se s prenosom znanja na mlajše policistke in policiste vzpodbuja vrednote tega poklica in utrjuje osnovni namen IPA organizacije. Pri tem je zelo pomembna informacija, ki se jo ob odmevnih dogodkih v povezavi s strokovnostjo policijskega dela pošilja zunanji in notranji javnosti.

Občni zbor je potekal v skladu z dnevnim redom. Podani sta bili Poročilo o delu upravnega odbora kluba in Poročilo o finančnem poslovanju kluba, za tem pa je predsednik kluba Mihael Burilov s Programom dela predstavil načrte in naloge upravnega odbora oz. kluba v tekočem letu, blagajničarka kluba Barbara Chomicki Justin pa je prisotnim predstavila finančni vidik teh istih načrtovanih nalog. Po zaključku vseh točk dnevnega reda je sledilo sproščeno druženje v preddverju policijske akademije.

SERVO PER AMIKECO!

Comments are closed.