PLANINSKI POHOD NA KAMENI ZID IN GOTENIŠKI SNEŽNIK
16/10/2017
22. LJUBLJANSKI MARATON
01/11/2017

V mesecu oktobru je reprezentanca Slovenije v okviru kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu gostila reprezentanco  Škotske.

poleg veliko navijačev iz Škotske, ki so -mimogrede-ustvarili prijetno športno navijaško vzdušje  tako na tekmi kot pred tekmo in po tekmi, sta  bila med navijači tudi dva kolega, člana IPE.

Kolega John Lyon in Mark Garbett, sta se že predhodno  najavila, da bi se med obiskom tekme želela srečati tudi z člani IPA kluba Ljubljana. Mimogrede kolega Lyon je bil že pred leti v Ljubljani in se tudi takrat srečal z nekaterimi kolegi iz IPA Ljubljana.

Na letališču jih je sprejel podpredsednik IPA Kluba Ljubljana Marjan Prah-Podborški, ki je poskrbel tudi za prevoz v Ljubljano in nastanitev hotelu, ki sta ga člana že sam prej rezervirala. Podpredsednik Prah-Podborški in predsednik kluba g. Burilov, sta gosta gostila za večerjo v gostišču Grad v Tacnu. Po prijetnem klepetu in dobri večerji sta bila gosta odpeljana v hotel, nato pa jih je podpredsednik odpeljal na ogled Ljubljane in njene okolice, večer pa se je popestril  z druženjem v lokalu ob “poizkušanju”  kvalitete slovenskih pivovarn.

V ponedeljek je podpredsednik Prah-Podborški gosta odpeljal proti Dolenjski, kjer sta si gosta ogledala Novo mesto, zasebni muzej podpredsednika Praha-Podborškega, na kosilo pa jih je odpeljal v prijetno domačo gostišče v Radohovi vasi, kjer sta gosta uživala ob uživanju slovenske hrane in dobre kapljice.

Gosta je podpredsednik odpeljal v Ljubljano, od koder sta skupaj z ostali navijači iz Škotske z avtobusom odpeljala na brniško  letališče.

 

Comments are closed.