Državno prvenstvo delavcev policije v tenisu
11/05/2023
S kolesom do Smlednika! – VABILO
20/05/2023

PLANINSKI IZLET NA RAŠICO (641 m)

V sklopu aktivnosti ob praznovanju 30. obletnice delovanja IPA kluba Ljubljana planinsko pohodniška sekcija IPA kluba Ljubljana organizira pohod na Rašico. Namen pohoda je predstavitev pohodniške sekcije in samega programa dela v prihodnje. Vabljeni vsi člani kluba z družinskimi člani in simpatizerji IPA kluba Ljubljana, ki ste radi v dobri družbi sredi čudovite hribovsko – gorske narave. Pohod je uvodna aktivnost pred družinskim piknikom, ki se prične ob 13.00 uri in katerega se ga bomo v nadaljevanju skupaj udeležili.

Čas in kraj dogodka: v soboto 3. junija 2023 ob 10.00 uri pri gasilskem domu na Rašici.

Težavnostna stopnja poti: označena, lahka, primerna vse pohodnike

Oprema: primerna pohodna obutev, oblačila primerna letnemu času in vremenski napovedi, palice (po želji) hrana in pijača iz nahrbtnika. Možno je tudi okrepčilo v planinskem domu. Ob prihodu na prostor družinskega piknika bo vsem udeležencem zagotovljen obrok (bograč in pijača).

Okvirni časi hoje: cca. 2,5 ur

Prevoz: osebni avtomobili (parkirate na spodnjem parkirišču in ob cesti).

Prijave: najkasneje do petka 2. junija 2023 pri vodniku Antonu Vozlju na tel. 040 353 185 ali e-mail vozelj.anton@gmail.com ali pri vodnici Mateji Udovč na tel. 041 322 490. Pri prijavi obvezno navedite tel. kontakt, preko katerega boste dosegljivi.

 

 

Comments are closed.