GLEDALIŠKA PREDSTAVA Z NASLOVOM SVETNIKI – VABILO
26/11/2022
PLANINSKI POHOD NA KOMPOTELO
08/12/2022

V soboto 26.11.2022 smo v planinski sekciji IPA Kluba Ljubljana organizirali in izvedli jesensko zimski planinski pohod na priljubljeno izletniško točko Dobrča. Iz izhodiščne točke na Brezjah pri Tržiču, smo se po “poti po robu” odpravili na vrh Dobrče in naprej na Šentanski vrh, kjer je odlična razgledna točka. Vračali smo se po poti mimo planinske koče na Dobrči, Lešanske planine, Bistriške planine nazaj na izhodiščno točko. Izlet je odlično uspel v vseh pogledih. Lepo vreme, odlična družba, super  sprejem, postrežba, in kulinarika v koči. Prav tako pa je pohod minil tudi brez poškodb ali drugih zapletov. Proti vrhu pa smo doživeli že pravo zimsko idilo.

Udeležbo na pohodu je v zadnjem času zaradi bolezni in drugih težav odpovedalo nekaj prijavljenih članov IPA kluba.

Na naše izlete tradicionalno  vabimo tudi simpatizerje iz društva slepih in slabovidnih. Tako se nam je že tretjič pridružil slep pohodnik in prav užival v naši družbi, seveda mi pa v njegovi. To nas dela in krasi…..pridružite se nam še Vi.

Izlet organizirala in vodila vodnika Planinske zveze Slovenije Mateja UDOVČ – vodja planinsko pohodniške sekcije pri IPA klubu in Anton Vozelj

Galerija.

 

Comments are closed.