REDNI LETNI OBČNI ZBOR IPA KLUBA LJUBLJANA
19/03/2023
5. državno prvenstvo v dvoranski odbojki
09/04/2023

V soboto 18. 3.2023 se je pohodna planinska sekcija  IPA kluba Ljubljana odzvala povabilu IPA kluba Štajerska in se pridružila njihovemu pohodu na Uršljo goro. Naši člani so se pridružili našim kolegom iz Štajerske, Koroške in Primorske na Ivarčkem jezeru na Koroškem.

Pot je bila za začetek sezone kar zahtevna in nekateri pohodniki so potrebovali tudi pomoč naših vodnikov.  Oba naša vodnika sta spremljala po enega udeleženca iz IPA kluba Štajerske in ga na varno pripeljala do vrha in nazaj. Vreme je bilo lepo, pot  zanimiva, a zelo strma. Na vrhu smo bili vsi udeleženci nagrajeni s čudovitim razgledom po bližnji in daljni okolici.

Kot pa imamo v navadi v IPA klubu Ljubljana, kjer se »Kultura piše z veliko začetnico«, je naša vodnica Mateja Udovč imela tudi na tem pohodu minutko za kulturo, nad katero so bili udeleženci pohoda zelo navdušeni. Po uspešno opravljenem pohodu smo na parkirišču opravili še analizo pohoda, se zahvalili za povabilo in se odpravili vsak na svojo stran neba proti domu.

Mateja

   

Comments are closed.