Planinski izlet na Korošico in Moličko peč
31/07/2023
Člani IPA kluba Ljubljana na 8. Jahorina Trail-u
20/08/2023

Člane in članice IPA kluba Ljubljana obveščamo, da zbiramo podatke o žrtvah nedavnih poplav in zemeljskih plazov in da je upravni odbor IPA kluba Ljubljana v zvezi s tem v stalni povezavi z ostalimi regionalnimi IPA klubi in tudi z IPA sekcijo Slovenija. Slednja je tudi že prejela več deset sporočil in tel. klicev predstavnikov sosednjih IPA sekcij z izkazano željo po pomoči.

IPA poverjeniki tako že zbirajo osnovne podatke o gmotni škodi. Ker pa se zavedamo, da so ponekod komunikacije še vedno pretrgane in da imajo poverjeniki nemalo težav pri vzpostavljanju kontakta z vami, vas naprošamo in pozivamo, da vi sami kontaktirate IPA poverjenika ali enega od članov upravnega odbora kluba. Kontakte najdete na naši spletni strani https://ipa-lj.com/o-nas/kdo-smo/.

Člane IPA mednarodnega policijskega združenja, ki so bili v teh poplavah gmotno oškodovani, zato naprošamo, da nas kontaktirajo. Po naših najboljših močeh vam bomo poskušali pomagati. H kontaktu pa pozivamo tudi vse tiste člane in prijatelje IPA kluba Ljubljana, ki bi v duhu tovarištva, vzajemnosti in solidarnosti želeli kakorkoli pomagati član-članu oz. kolega-kolegu.

SERVO PER AMIKECO!

Comments are closed.