POHOD NA KALŠKO GORO
20/06/2017
PONUDBA OPERATERJA TELEMACH
03/07/2017

PROSLAVA V POČASTITEV DNEVA SLOVENSKE POLICIJE

V sredo 14. junija 2017 je bila v organizaciji PU Ljubljana, IPA kluba Ljubljana, PVD Sever Ljubljana, PSS -OPS Ljubljana in Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca uspešno izvedena proslava in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev PU Ljubljana in članov stanovskih klubov.

Prireditev se je pričela ob 11.00 uri v telovadnici policijske akademije z igranjem državne himne v izvedbi policijskega orkestra. Sledil je govor direktorja PU Ljubljana, nagovor generalnega direktorja policije in nagovor predsednika IPA kluba Ljubljana v imenu stanovskih klubov. Po nagovorih je sekstet orkestra slovenske policije zaigral nekaj skladb. Sledila  je podelitev priznanj Policije delavcem PU Ljubljana za uspešno delo v Policiji in priznanja za delo v Policiji za 30, 20 in 10 let. PVD Sever Ljubljana pa je podelil svoja priznanja članom PVD Sever Ljubljana.

Udeleženci proslave so bili po zaključku povabljeni na ogled Muzeja slovenske policije in Razstave ZPVD Sever ob 25. letnici vojne za Slovenijo. Družabno srečanje je bilo v letošnjem letu organizirano v restavraciji PA. Vsi, ki aktivno sodelujemo v organizaciji proslave in srečanju aktivnih in upokojenih delavcev policije ter članov stanovskih organizacij, ocenjujemo, da je tudi letošnja proslava potrdila, da je tovrstno sodelovanje in srečevanje v zadovoljstvo številnih.

Mihael Burilov

Galerija.

 

Comments are closed.