VI. mednarodni moto zbor Sarajevo 2023
07/06/2023
Vabilo na proslavo in družabno srečanje ob dnevu državnosti in dnevu slovenske policije
09/06/2023

Lokalni komite »Fiemme e Fassa« iz Predazza (TN), Italija, je med 8. in 11. junijem 2023 organiziral že 12. MotorcycleRALLY IPA, ki je vključeval organizirane motoristične ture v osrčju Dolomitov. Tega tradicionalnega srečanja se je tokrat udeležilo 120 motoristov iz Italije, Avstrije, Nemčije, Nizozemske, Španije, Litve, Slovaške, Srbije in Slovenije. Srečanja v Predazzu sva se udeležila člana IPA kluba Nova Gorica in IPA kluba Ljubljana. Promocijski material je zagotovil IPA klub Ljubljana, za kar se klubu tudi iskreno zahvaljujeva.

Ob prihodu in nastanitvi je vse udeležence pozdravil predsednik lokalnega odbora g. Rosario GIULIANI in nam zaželel prijetno bivanje, varno motoriziranje in prijateljsko druženje v osrčju Dolomitov. V petek in soboto sta sledila dva celodnevna vodena motoristična izleta, na katerih smo prevozili nekaj čudovitih gorskih prelazov v tem delu Italije. Kljub slabi vremenski napovedi, nas je ves čas, ki smo ga prebili na naših jeklenih konjičkih, vreme nagrajevalo s toplimi sončnimi žarki.

Na zaključni slovesni večerji smo se udeleženci zahvalili lokalnemu odboru za povabilo in odlično izvedeno srečanje, na katerem so se v prijetnem vzdušju in italijanskih kulinaričnih presežkih stkale številne prijateljske vezi. Ob slovesu smo si obljubili da se prihodnje leto spet snidemo.

SERVO PER AMIKECO!

Stanislav Mikuž in Martin Nedelko

Comments are closed.