V POČASTITEV KULTURNEGA PRAZNIKA
18/02/2023
KANDIDACIJSKI POSTOPEK ZA VOLITVE V ORGANE KLUBOV – PONOVEN POZIV
22/02/2023

Kot vsa leta doslej smo v IPA klubu Ljubljana organizirali pustni ples, ki je postal že tradicionalna prireditev v organizaciji IPA Ljubljana z najdaljšo tradicijo. Čeprav – zaradi nam vsem znanih dogodkov – dve leti nismo organizirali tega dogodka, smo veseli, da smo ples ponovno organizirali in ga tudi izpeljali.

Kljub uvrstitvi pustnega plesa na koledar prireditev v klubu Ljubljana in na koledar prireditev v okviru Sekcije Slovenije, pozivu članom na udeležbo, obveščanju in trdem delu članov UO in nazadnje tudi organizacijskega odbora, je udeležba vsako leto nekako enaka, na žalost večkrat manjša kot večja. Kje so napake in kdo jih dela v tem trenutku tudi ni mogoče ugotoviti. Priprave so po našem mnenju dobre, program tudi, da ne govorimo o obveščanju, več kot toliko se v tem trenutku ne da narediti.

Vsako leto imamo v  UO IPA Ljubljana sestanke s poverjeniki, kjer jim je predstavljamo program dela UO  IPA Ljubljana. Predstavitev dela UO oz. srečanja z poverjeniki se po navadi odvijajo nekako pred prvo večjo prireditvijo –  pustni ples -. Vsem predstavljen program pustnega plesa….V začetku je dosti navdušenja za udeležbo na dogodku, ko pa je potrebno zbrati določeno število prijav udeležencev, se pa na dogodku srečujemo -bolj ali manj –  eni in isti obrazi.

Da končam z tem pisanjem z ugotovitvijo, da smo zadovoljni da vseeno vsako sezono uspešno spravimo naše aktivnosti pod »streho«, da je pustni ples tudi letos uspel in verjamemo da bo tudi naslednje leto, pa čeprav z istimi obrazi…….Je pa še leto časa da ugotovimo in pretehtamo, kaj bi bilo še potrebno storiti, da bi se tega plesa – mi nekako odpremo pustne aktivnosti – udeležilo še več drugi obrazov.

Marjan PRAH-PODBORŠKI

   

Comments are closed.