IPA RIBIŠKA TEKMA V LOVU RIB S PLOVCEM – VABILO
04/04/2017
REKORDNA UDELEŽBA IPA TEKAČEV NA TOKRATNEM ISTRSKEM MARATONU
19/04/2017

TRIDNEVNI IZLET V PRAGO, ČEŠKI KRUMLOV, GRAD HLUBOKA, DUNAJ – VABILO

V SODELOVANJU Z IPA LJUBLJANA VAS VABIMO NA LEP IZLET V PRAGO, PO ČEŠKI IN PO AVSTRIJI

PRAGA, ČEŠKI KRUMLOV, GRAD HLUBOKA IN DUNAJ

ODHOD: 26.05.2017

PROGRAM POTOVANJA:

1.dan: LJUBLJANA–ČEŠKI KRUMLOV–GRAD HLUBOKA–PRAGA

Odhod avtobusa iz Ljubljane v večernih urah (24:00). Nočna vožnja skozi Avstrijo na Češko. Najprej si boste ogledali lepo staro srednjeveško mesto ob reki Vltavi Češki Krumlov. Sprehod po mestu z lepim mestnim trgom in mogočnim gradom, drugim največjim na Češkem. V opoldanskih urah boste pot nadaljevali do enega najlepših gradov na Češkem – dvorca Hluboka, ki je nekakšna kopija gradu Windsor in drugi najbolj obiskan grad na Češkem, nato nadaljevanje potovanja proti Pragi. Prihod v Prago pozno popoldne. Krajša krožna panoramska vožnja po mestu, prevoz do hotela, nastanitev in večerja v hotelu, prenočevanje. Namesto večerje v hotelu vam za doplačilo priporočamo večerjo v eni od restavracij ali pivnic v mestu.

2.dan: PRAGA–OGLED ČEŠKE PRESTOLNICE

Po zajtrku se boste zapeljali na Hradčane. Ogled zanimivosti: praški grad, stolnica Sv. Vida, zlata ulička, razgled na mesto s praškega gradu. Nato se boste s Hradčanov spustili do Karlovega mostu, si ogledali njegove zanimivosti in se čez Vltavo podali v staro mestno jedro. V opoldanskih urah nekaj časa za osvežitev, kosilo ali nakup spominkov, nato boste nadaljevali ogled mestnih zanimivosti: ozke mestne ulice, Staromestni trg z znamenito uro, cerkev Sv. Marije, stara Mestna hiša, Vaclavski trg. Za konec vzpon na stolp mestne hiše, nato nekaj časa za obisk trgovin, pivo ali večerni sprehod po mestu. Nato prevoz do hotela, večerja in prenočevanje. Namesto večerje v hotelu vam za doplačilo priporočamo panoramsko vožnjo z ladjo po reki Vltavi s samopostrežno večerjo na ladji.

3.dan: PRAGA–DUNAJ–LJUBLJANA

Po zajtrku slovo od Prage. Vožnja po avtocesti proti jugu v Avstrijo. V opoldanskih urah postanek za manjše nakupe v nakupovalnem kompleksu pri mejnem prehodu Znojmo, možnost kosila. Nato nadaljevanje potovanja proti avstrijski prestolnici Dunaj. Krožna vožnja z avtobusom po Ringu in ogled znamenitosti ob njem. Nato sprehod po mestu in nekaj prostega časa za ogled zanimivosti avstrijske prestolnice: Graben, Štefanova cerkev, Koroška ulica, Opera, Karlova cerkev. Po ogledu še nekaj prostega časa za nakup spominkov ali pravo dunajsko saher torto.  Odhod proti domu v popoldanskih urah.  Vožnja po avtocesti mimo Gradca in Maribora in prihod v Ljubljano v večernih urah.

CENA POTOVANJA:   198 EUR na osebo pri 45 potnikih v avtobusu

Cena vključuje: avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom, oglede  Prage, Češkega Krumlova in Dunaja po programu, vstopnino v grad Hluboka, praški grad, cerkev Sv. Vida in zlato uličko, 2 x polpenzion  (večerja, nočitev, zajtrk) v dvoposteljnih sobah v hotelu najmanj 3*,  cestnine in cestne pristojbine, vinjeto ter stroške dveh voznikov, vodenja in organizacije potovanja in DDV.

Možna doplačila: enoposteljna soba: 48 EUR, za večerjo na ladji na Vltavi  16 EUR, za večerjo v pivnici z vrčem piva – 16 EUR. Splošni pogoji Kompasa d.d so sestavni del te ponudbe.

POTRUDILI SE BOMO, DA BOSTE Z NAMI TUDI TOKRAT PRIJETNO POTOVALI

Priprava programa in informacije: Kompas d.d. Ljubljana, Oddelek izleti in potovanja, Rado Šušteršič, vodja področja in vodja prodaje zaključenih skupin, tel: 01 2006 156, GSM 041 704 008

 

Comments are closed.