GLEDALIŠKA PREDSTAVA V POČASTITEV DNEVA ŽENA
15/03/2017
PLANINSKI IZLET NA DONAČKO GORO – POROČILO
02/04/2017

V okviru vsakoletnih prireditev v IPA klubu Ljubljana, je tudi izvedba pustnega plesa.

Že tradicionalni Pustni ples, ki ga vsako leto organiziramo  v našem klubu, je organizacijski odbor tudi letos za naše člane in prijatelje v  lokalu “Glažuta” organiziral to prireditev. Pustno rajanje je potekalo v prijetnem vzdušju, dobri hrani in ob prijetni glasbi, ki jo je odlično vrtel “DJ WEBB” .

Lepo je bilo videti različne maske, škoda le, da se  tradicionalnega plesa  –  ki ga prirejamo nepretrgoma že vrsto let  – ne udeleži več naših članov. Vsako leto kljub vabilom in obvestilom ni večjega odziva, kot bi lahko bil, glede na število članov.

Vsekakor pa vsa ta leta upamo da bo drugo leto boljše, saj se vedno trudimo in  zagotavljamo da je rajanje zelo prijetno. Pripravljalni odbor se vsako leto trudi za dobro organizacijo, dobro hrano in srečelov, tako da bi se člani in prijatelji čim bolje počutili v naši sredini. Kljub majhnemu razočaranju da udeležba ni bila takšna kot smo si želeli, moramo povedati da je tudi letošnje pustno rajanje uspelo, kljub kruti realnosti da se število – kljub trudu upravnega odbora in organizacijskega odbora –  ne povečuje !!

Ob tem bi se organizacijski odbor še enkrat zahvalil vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri izvedbi pustnega plesa.

Comments are closed.